Baukje Grijpstra – Hoekstra
13 mei 1934 – 17 september 2020

Afscheidsdienst:

U kunt de afscheidsdienst volgen via livestream, klik dan op onderstaande knop:

Liturgie:

Klik hier om de liturgie van de afscheidsdienst te downloaden.

17 laatste groeten aan “Baukje Grijpstra – Hoekstra
13 mei 1934 – 17 september 2020”

 1. Beste familie Grijpstra.
  Veel sterkte met het verlies van jullie moeder en oma.
  Jullie moeder en oma Baukje en mijn overleden echtgenote werkten destijds veel samen als gastvrouwen in Talma Hûs te Feanwâlden.
  Harry Faber

 2. Beste familie,
  Gecondoleerd met het overlijden van jullie (skoan)mem en oma.
  We wensen jullie veel sterkte toe.
  Groet,
  Siebe & Detsje Kinderman
  en bêrn
  Feanwâlden

 3. Beste Familie,
  Gecondoleerd en veel sterkte met het verlies van jullie ( skoan) Mem, Beppe en Oerbeppe
  Groet,
  Lammert Kloostra

 4. Lieve familie van Baukje
  Wat een bijzondere mem en beppe hadden jullie! De laatste jaren ging ik op oudjaarsdag even bij haar langs. Ze vond het fijn om dan stil te staan bij het verlies van Harrie. Jullie mem en beppe heeft zoveel mee gemaakt, aan moeilijke dingen, maar bleef een betrokken en liefdevolle persoon. Ze raakte niet verbitterd. Ik ben blij voor haar dat ze nu bij haar geliefden is, maar wat zullen jullie haar missen! Heel veel sterkte vanmorgen met de laatste gang naar het graf.

 5. Veel kracht toegewenst bij dit afscheid van jullie lieve moeder, schoonmoeder, oma/beppe.
  Wat zullen jullie haar missen. Moge, ondanks alle moeilijke momenten in jullie familiekring, straks de mooie herinneringen jullie sterken.
  Liefs Auke en Nel

 6. Beste familie,
  Gecondoleerd en veel sterkte met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder, beppe en oerbeppe. Een mooi mens die ondanks alle tegenslagen in haar leven positief en betrokken in het leven bleef staan. Zij was een bijzondere vrouw en voor mij een patiënt waar ik graag kwam.
  Met vriendelijke groet, Ton van den Berg

 7. Ik heb tijdens de Corona lock down peroide veel met baukje grijpstra gebeld. Buurvrouw grijpstra is het eigenlijk altijd gebleven. We hebben prachtige gesprekken gehad. Laatst heb ik nog even bij haar achter huis gezeten. Ze vertelde wat een geweldig weekend ze had gehad in earnewoude. Ze had zo genoten. Ik ga onze gesprekjes missen. Ik wil jullie heel veel kracht, sterkte en troost toewensen .
  Hartelijke groet tineke venema vd west

 8. Beste familie leden van Tante Baukje, gecondoleerd met het verlies. Wat was ze gezegend met zoveel kinderen en kleinkinderen. Ondanks de maatregelen wel de kerkdienst kunnen beluisteren, Als verre, maar wel volle nicht leef ik met jullie mee. Veel liefs Pytsje Vegter

 9. Familie van mevr Grijpstra,
  Het team Buurtzorg Surhuisterveen/Buitenpost wil jullie langs deze weg heel veel sterkte toewensen om dit grote verlies een plekje te kunnen geven.

 10. Beste Klarie en Foekje,
  Jullie moeder zomaar overleden. Laatst nog met haar gepraat over de moord op Harrie. Jullie medewerking aan het interview leidde tot het verwerken van die vreselijk oudejaarsnacht, maar ook tot de blijvende herinnering aan de Herbrandastraat. Twee kinderen (eigenlijk drie) verliezen viel Baukje zwaar. Het is goed zo.

 11. Lieve familie van Baukje Grijpstra,
  Wat hebben jullie snel afscheid van jullie lieve mem en oma moeten nemen. Door de jaren heen kwam ik geregeld even bij haar. Ook al in de jaren toen jullie vader nog leefde. De laatste jaren waren zwaar voor haar omdat ze haar geliefden zo miste. Ze wist op Wie ze kon vertrouwen en waar haar hulp vandaan kwam en dat sprak ze ook uit. We hebben mooie gesprekken gehad en samen mochten we dan bidden om Kracht. Jullie veel sterkte en dat naast het verdriet en gemis de mooie herinneringen mogen blijven. Zij is nu bij Jezus en bij de mensen die ze zo gemist heeft.

 12. Beste familie.
  Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve moeder.
  Veel sterkte de komende tijd.
  Aan Klarie stuurde ik een messenger.
  Groeten.

 13. Klarie en Foekje mem is no by Harrie en Ypie en jimme heit… Se wie altyd sa positief ondanks alles wat se mei makke hat… Protte sterkte foar Jim, jimme mannen en de beppesizzers….
  Dikke kroep fan Jikkemien

 14. Lieve mevrouw grypstra
  Paar weken terug heb ik u nog thuis gebracht met de auto omdat u zo benauwd was….en nu bent u er niet meer rust zacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *