Willem Visser
15 maart 1959 – 6 januari 2023

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Afscheid:

Het afscheid vindt in besloten kring plaats op 11 januari.

De uitvaart wordt verzorgd door – van Veen Uitvaartzorg.

Voelt u zich vrij om hieronder uw herinnering aan Willem met ons te delen.

93 laatste groeten aan “Willem Visser
15 maart 1959 – 6 januari 2023”

 1. Lieve Willem zoveel beleefd vroeger bij ons op de buurt dat neem ik de rest van mijn leven mee. Altijd belangstelling en hulp voor een ander. Je was een geweldig mens.
  Heel veel sterkte voor de familie met dit grote verlies.

 2. Jarenlang bij elkaar in de Willem Westrastraat gewoond. Tijdens het voorjaar en zomer met elkaar elke avond kaatsen. Toen we ouder werden ook veel met elkaar op stap geweest. Begonnen eerst met een potje biljarten, daarna na ’t Balkje. Vervolgens naar Don Pedro, de Vlegel of de Stoep. De avonden begonnen rustig, maar eindigden wel eens wat wilder. Al met al zijn er over jou veel verhalen te vertellen en daarom ook zal je altijd in onze gedachten blijven.
  Sterkte voor de familie.

 3. Lieve buurman Willem, wat hebben we mooie tijden gehad op de piebingastrjitte,later niet veel contact meer maar af en toe een praatje via messenger en via Wietske, Ellen en Samantha bleef ik goed op de hoogte,we gaan je missen!Wietske, kinderen ,kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte!

 4. Willem jonguh we gaan dei missen met al dien mooie praat en reacties op fb. Sterkte voor alle familie en vrienden. Dou wast een beste man.

 5. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor de nabestaanden! Nooit meer WZAWZDB, XXX rust zacht Willem

 6. Rust zacht oud klasgenoot gecondoleerd nabestaanden met dit zware verlies ik wens jullie veel sterkte en kracht voor nu en in de toekomst

 7. Ik heb je op facebook leren kennen als vriendelijke kerel en dan in ene het schrokkende bericht! Rust zacht maat, de hemel heeft er een ster bij 🙏

 8. Beste Wietske, beste familie, van harte gecondoleerd met het overlijden van Willem! Ik kende Willem voor het eerst tussen 40- en 45 jaar geleden. Heel vroeger waren ontmoetingen best wel`es turbulent maar ook meestal goed. In de tijd van nu, genoten van zijn altijd positieve `Goedemorgen` berichten en nu en dan contact op facebook. Wat voor mij altijd duidelijk is geweest dat Willem, behalve een man met temperament, altijd een gevoelsmens was, een jonge met een `Gouden Hart`! Zo zal ik hem altijd herinneren! Ik hoop van harte, dat heel veel mooie herinneringen die jullie hebben gemaakt, jullie nu en in de toekomst tot steun mogen zijn! Heel veel sterkte gewenst! Warme groet, Wessel Veenstra

 9. Beste Willem, Ajaccied in hart en nieren. Wat laat je ons schrikken…ik ken jou vanaf mijn 15e en op latere leeftijd kwamen we elkaar weer tegen via sociaal Media. Wat bleek we hebben de zelfde passie voor ons Ajax. Jij altijd als 1 van de eerste die altijd positief iets over ons cluppie poste op fb. Ook je andere positieve uitlatingen op fb zullen we missen. Kerel rust zacht. Blij jou gekend te hebben. Oh ja ook dit nog. Ik weet nog hoe trots jij voor onze drumband liep als we weer eens op pad gingen.
  Willem nogmaals rust zacht en ik herinner je als iemand met het hart op de goede plaats topper!

 10. Heel onwerkelijk dat je er ‘tussenuit ‘ geglipt bent. Een laatste groet aan mijn bijzondere buurman en heel veel sterkte voor zijn allerliefsten 😘

 11. Gecondoleerd met het verlies van Willem. Wat waren de goedemorgen berichtjes voor mijn broer martin waardevol. Hij sloeg haast nooit een dag over. We zullen zijn berichtjes missen.

  Sterkte….

 12. Lieve Willem wat ben ik ontzettend geschrokken van het bericht dat jij er niet meer bent 😢. Jeetje man toen ik het las had tranen in mijn ogen 🥹nu weer nu ik dit schrijf 🥹.
  Vanaf het moment dat ik Facebook heb zit jij er al op, ik heb jou nooit persoonlijk gezien maar, de klik was er meteen direct, ik heb jou leren kennen als en lieve man met en goed hart 💖 betrouwbaar en zorgzaam naar andere en persoon die te vertrouwen was me beste maatje op Facebook 😘echt en vader die ik nooit had 😊
  Altijd als ik me Facebook opende zag ik op de algemene tijdlijn als eerste jou goedemorgen en mooie lieve teksten en vooral leuke en grappige plaatjes, die ga ik zeker missen mis het nu al het is stil 😢.
  Nooit meer goedemorgen, nooit meer en like van jou nooit meer jou lieve berichtjes man kan het nog steeds niet geloven 😔.
  Trots was je op je lieve vrouwtje je kinderen en kleinkinderen leef echt met ze mee 🥹 maar ze kunnen zeker trots zijn op jou als man vader en opa je bent echt en kanjer.
  Ga je missen mop 😘 de hemel heeft echt en top vent er bij.
  Rust zacht lieve Willem ❤️
  Gecondoleerd en heel erg veel sterkte voor wietske kinderen en kleinkinderen met dit grote verlies 🥹
  Ga je missen mop 😘

 13. WILLEM RUST ZACHT
  Wij wensen Wietske, kinderen, kleinkinderen en naaste familieleden heel veel Sterkte toe.

 14. Rust in vrede vriend, veel te vroeg moeten wij jouw nu al missen, wat hebben we een mooie tijd beleeft met z,n allen, eerst in de hut bij Draaisma, later in de disco en de vele kroegen in en rond Franeker, de laatste jaren hadden we vooral contact via FB of WhatsApp waar je ook graag over die tijd mocht praten, en nu wordt het stil onbegrijpelijk!
  Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte voor nu en in de toekomst met dit grote verlies!

 15. Langs deze weg mijn oprechte condoleances met het onverwachte overlijden van Willem. Heel veel sterkte toegewenst, Ingrid van Biessum, Jan Piebengastrjitte 31

 16. Wietske en familie, gecondoleerd met het verlies van Willem. Bijna iedere morgen een “Goedemorgen” mooie spreuken, af en toe contact via Facebook. Nu is het stil op Facebook.
  Voor jullie heel veel sterkte en kracht, nu en in de toekomst.

 17. He buur , nooit verwacht dat jij zou gaan, je was zo sterk. Vroeger al, straatkaatsen in de Christiaan van saarloosstraat.
  Je rennen over het dak van groot sjeardema de andere streken die we hadden.
  Sterkte familie en vrienden.

 18. Gecondoleerd met het verlies van Willem.
  Heel veel sterkte toegewenst de aankomende tijd. ♥️

 19. Familie vrouw kinderen kleinkinderen heel veel sterkte , Ik ga je missen Willem elke dag reageerde jij op mij AJAX VRIEND ,

 20. Tis eigenlijk nog steeds niet te bevatten dat Willem der niet meer is … Vroeger als kinderen met mekaar opgegroeid , Willem met ouders , broers en zus in de Willem Westrastraat en ik op het hoekje van de Minne Hofstrastraat . Vaak haalden we kattekwaad uit en hadden altijd veel lol ! Onze vaders waren goeie vrienden van mekaar en toen we zo’n 16 jaar waren kwam jij met je broers op weg naar huis bij ons langs in de nacht van oud&nieuw omdat bij Oegema vaak nog het licht brandde . Toen we ouwer werden gingen we ons eigen weg en zagen we mekaar niet veel meer , kregen verkering , trouwden en kregen zelf kinderen . OP Facebook vonden we mekaar weer en pakten de draad weer op .
  Zoveel mooie en dierbare herinneringen hebben we jonge en zo ook onze passie en grote liefde voor de allerbeste club Ajax …. Wekelijks wensten we mekaar een fijne wedstrijd en dát komt nou nooit meer lieve Willem … Wat zal ik je vreselijk missen , zoals zóveel mensen die je altijd goeiemorgen wenste en waar je altijd een lief en goed woord voor had . Je was nog veels te jong om al te gaan jonge …
  Ik wens Wietske, de kinderen en kleinkinderen en iedereen die hem zo lief heeft enorm veel sterkte met dit grote verlies en de leegte die Willem nu achter laat .
  Hij heeft een plekje in m,n hart en vergeten zal ik um nooit
  Rust zacht Willem …

 21. Rust zacht Willem,,,, helaas nooit meer zeuren over je ajax en ik over mijn clupie jammer dat het zo moet gaan wij wensen wietske heel veel sterkte toe en met de rest van de fam… Ook

 22. Sinds een jaar of 5 speelden we dagelijks Songpop, wat kende jij veel en snel nummers uit de meest uiteenlopende genres. Ondanks dat ik eigenlijk nooit van je won, zal ik je missen ook al heb ik je nooit persoonlijk gekend. Ik wens de familie veel sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *