Sytze Pars
29 augustus 1966 – 9 juni 2020

Video afspelen

16 laatste groeten aan “Sytze Pars
29 augustus 1966 – 9 juni 2020”

 1. Lieve Margje, Petronella, Tineke, en Robin,
  We willen jullie condoleren met het onvoorstelbare gemis van Sytze. Als dit voor ons al zo is, hoe moet het dan niet voor jullie zijn. We kennen Sytze als de grote, humoristische man die zo op zijn vader leek. We hopen dat jullie omringd worden door lieve mensen en dat De Vader heel nabij voelt. Lieve groet omke Arend en tante Joukje.

 2. Lieve Margje en kinderen,
  Wij willen jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van Sytse, wat een gemis.
  Wij staan er straks hoor in Arum, dat heeft hij verdiend.
  Liefs en groet van Jan en Wilma Zondervan

 3. Lieve Margje, Petronella en Tineke,

  Wat zullen we die lachende, humoristische, geïnteresserde en stoere Sytze missen op de tennisbaan. Maar wat zal hij bij jullie gemist worden. Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.

  Eddy, Karla en Marjelle

 4. Lieve Margje en kinderen,
  Gecondoleerd met het overlijden van Sietse en heel veel sterkte toegewenst.
  Liefs Johan en Klara

 5. Margje en de kinderen, gecondoleerd met het overlijden van Sytze, en dat licht over jullie mag schijnen de komende tijd.

  Eelke en Carolina

 6. Van uit Mijn hart komen deze woorden. Het was een mooie en indruk wekkende dienst.
  In zijn geheel, met de mooie muziek, herinneringen, prachtige liederen en alle mooie woorden en herinneringen. Dat het jullie kracht mag geven om hem los te laten, met de hulp en kracht van Gods liefde.

 7. Lieve Margje ,Petronella ,Tineke en Robin,
  Van harte gecondoleerd met het verlies van Sytze
  Net de livestream lestegroet bekeken.
  Een bijzonder mensenkind heengegaan.
  We denken aan Sytze met warme herinneringen.
  Dat lied 416 jullie troost mag schenken.
  Véél sterkte en kracht voor de komende tijd.
  Warme groet,
  Sijbren en Wilma

 8. Lieve Margje petronella en Robin en Tineke heel veel sterkte gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve man hait heel veel sterkte Sieb en Pety Spoor

 9. Margje, Tinkeke, Petronella en Robin,

  Gecondoleerd, ook langs deze weg. Wat indrukwekkend om op zo’n manier Arum binnen te komen. De pijn en het gemis zullen blijven, maar het is fijn als zo veel mensen je op deze manier steunen! Veel sterkte!

 10. Lieve familie,
  Ook Jan en ik willen van harte van onze deelneming getuigen met het overlijden van jullie lieve man en vader. Wij zijn een achterneef en aangetrouwde achternicht van je ouders, Margje, en we hebben vaak aan jullie gedacht en ook voor jullie gebeden. Jan heeft vanaf zijn bed de dienst kunnen volgen en waren vooral ontroerd door de mooie verhalen van de kinderen.
  Jullie zijn alledrie sterke vrouwen.
  Wij wensen jullie Gods zegen toe.
  Lieve groet uit Odijk, Jan en Conny Tolsma

 11. Lieve mensen,
  Gecondoleerd met het verlies van Sytze. Wat een aangenaam en humoristisch, positief mens!
  En zijn gezin stond voorop!!!
  Sytze ken ik als kamergenoot in MCL, goh, wat hebben we nog gelachen met zijn vieren. De verzorging kwam graag bij ons! Daarna hebben we nog contact gehouden tot de laatste dagen.
  Ik wens jullie verder een mooi en goed leven toe!
  Dat was de wens van Sytze….geniet er vooral van!!❤️

 12. Lieve mensen,
  Vandaag dacht ik even aan Sytze en zocht spontaan zijn naam op het internet. Ik wist dat hij ernstig ziek was en schrok er van te moeten lezen dat Sytze in juni is overleden. Ik had zo nu en dan via mijn werk contact met Sytze en vond hem altijd een bijzonder fijn en warm mens. Dat heb je niet zo gauw in zakelijke contacten maar met Sytze had ik dat zeker, hij stond altijd voor ons klaar. Ik heb de ontroerende en indrukwekkende afscheidsdienst zojuist gezien en zal hem missen. Hij is nu vast op een mooie plek. Ik ken jullie weliswaar niet persoonlijk maar wens jullie lieve mensen alle goeds en sterkte.
  Lieve groet van Guus Rang van WastePoint.

 13. Lieve nabestaanden van Sytse Pars. Allereerst wil ik jullie nog condoleren met dit grote verlies van uw man en jullie vader en broers en zussen en andere familie leden. Wat een prachtige dienst was dit!! Ik heb in het verleden met Sytse gewerkt, ik kwam als kipper chauffeur bij firma H.D. de Haan uit St Jacob regelmatig bij Sytse te laden bij Spaansen op Oostpoort in Harlingen en later bracht ik ook wel slib en grond bij slib en grond ook in Harlingen. Vandaag 30-maart 2021 was ik even bij slib en grond om Sytse even op te zoeken omdat er een vacature is. Ik had het 06 nr van Sytse nog en had de vorige dag al een sms bericht gestuurd. Niks geen reactie. Vanmorgen maar eens bellen, het nr is niet meer in gebruik. Dus vanmiddag maar vanuit Stiens naar Harlingen , even buurten met Sytse dacht ik, informatie inwinnen omtrent de vacature. Op de locatie vertelde de kraanmachinist mij dat Sytse overleden was. Daar schrok ik enorm van! Ik heb vorig jaar dus 2020 op Terschelling gewerkt, ik lees geen Leeuwarder Courant, dat dit overlijden van Sytse is helemaal langs mij heen gegaan! Ik wist ook niet dat hij ziek was. Ik denk dat ik in de zomer van 2018 voor het laatst met Sytse gewerkt heb. Het was een fijn mens om mee samen te werken!! Hij had mij ook al eens werk aan geboden bij Slib en Grond. Een fijn mens is heen gegaan, zijn stem en figuur zullen altijd in mijn gedachten zijn. Nu na 9 maanden wens ik u allen nog veel sterkte toe met dit grote verlies.
  Lieve groet van Sytse- Jan de Vries.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *