(Rooie) Pietje Veling
5 januari 1953 – 8 februari 2021

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Afscheidsdienst:

Op donderdag 11 februari volgt u de dienst vanaf 10.00 uur. Ongeveer 15 minuten voor aanvang kunt u alvast inloggen. Klik op onderstaande knop om de plechtigheid te volgen. 

Let op: Er wordt gevraagd in te loggen. Log in met de volgende gegevens:
Naam: veling
Inlogcode: YBUYY4XG

22 laatste groeten aan “(Rooie) Pietje Veling
5 januari 1953 – 8 februari 2021”

 1. Amsterdam will never be the same without you! I miss your presence already! No more chats on line or FaceTime! Until we meet again! 😢❤️

 2. het is nog altijd te jong maar onverwacht was het niet. Vele acties samen zij aan zij gestaan voor een mooier Mokum. Een kameraad door dik en dun en vooral met heel veel gebbetjes en altijd adrem, nooit verlegen om een scherp commentaar. Moordgozer en ook de laatste contacten waren altijd warm en hartelijk. De verhalen en anekdotes zijn zo uit de mouw te schudden en je bent pas echt dood als er niemand meer is die het over je heeft, vergeten staat niet in mijn woordenboek in jouw geval.

 3. Een laatste groet, vaarwel lieve Pietje. Ik heb je niet zo vaak gezien maar als, dan werden het altijd leuke en goede gesprekken. Ik wens de familie sterkte met dit verlies.

 4. Always a warm greeting and good conversation. Amstrerdam will not be the same without you. Smooth sailing dear friend. Love always.
  -Gail, Edi & Savannah

 5. Pietje, je was een markante Nieuwmarktbuurter die veel voor elkaar kreeg en ik heb daar vele herinneringen aan. Respect voor hoe lang je het nog hebt volgehouden!

 6. Dag Pietje,
  Het waren mooie tijden in t café, met jou op t hoekje en op t terras. Ik zal je missen. Rust zacht.
  Martine

 7. Lieve Pjee, voor altijd in mijn hart. Verbijsterd dat je er niet meer bent, arm om al jouw dierbaren en mijzelf, kus schat. Doortje.

 8. The city of Amsterdam was blessed to have had Pietje as one its citizens. My heart goes out to Joan and I will always cherish the memories gifted to me by you and your dad. God bless.

 9. Dat zijn moedgevende laatste woorden van Pietje de Keizerkraker. De coole neef van mijn vader die tijdens de rellen de pet van een agent wist af te pakken. Mijn stoere varende achteroom met gouden handen die voor velen van onze tweede generatie krakertjes een fenomeen was. Alle goeds aan iedereen!

 10. Lieve Pietje, buurman, bouwer en goede vriend. Altijd in voor een goeie grap. Vaarwel. Ik zal nog vaak aan je denken.

 11. Lieve Pietje, het wordt hier een stuk saaier zonder jou. Zal je missen. Zie je aan de de andere kant van de horizon 🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *