Rein Wiersma
30 december 1932 – 2 januari 2023

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Afscheidsdienst:

Op zaterdag 7 januari 2023 volgt u de plechtigheid vanaf 13.30 uur. Klik op onderstaande knop om de plechtigheid te volgen.

 

De uitvaart wordt verzorgd door Uitvaartzorg Memoria – Jolanda Dam.

Voelt u zich vrij om hieronder uw herinnering aan Rein met ons te delen.

2 laatste groeten aan “Rein Wiersma
30 december 1932 – 2 januari 2023”

 1. Langs deze weg willen wij jullie heel veel sterkte toewensen nu jullie dierbare heit en pake is gestorven. Dat zijn liefde voor jullie en alle dierbare herinneringen aan jullie ouders en grootouders , ook in de toekomst jullie hart moge blijven verwarmen . Een hartelijke groet van fam. G. Heslinga.

 2. Wat een prachtige dienst met bijpassende muziek. De kinderen hebben mooi gesproken en uitgebeeld hoe Rein was.
  Helaas waren wij verhinderd om aanwezig te zijn, maar online waren wij erbij. De emoties waren er niet minder om, want Rein had een speciale plek in ons hart.
  Als jongste broer van mijn vader (die in Zuid Afrika woonde) was het altijd weer feest om elkaar te ontmoeten en de nodige verhalen uit te wisselen. Toen mijn vader overleed leek hij voort te leven in Rein die ons dan ook nog vele verhalen van vroeger kon vertellen. Veel humor kwam er aan te pas, want hij stond positief in het leven.
  ‘Het einde nadert” zei hij de laatste keer dat we elkaar zagen. En 2 dagen voor zijn sterven hebben wij telefonisch afscheid genomen.
  RIP lieve ome Rein. Wat zullen wij je missen.
  Liefs van Sietze & Jacky

  Heel veel sterkte voor kinderen en (achter) kleinkinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *