Oane Kloosterman
22 maart 1958 – 10 juni 2020

63 laatste groeten aan “Oane Kloosterman
22 maart 1958 – 10 juni 2020”

 1. Lieve Hetty en van familie,
  Wat een waardig, treffend en emotioneel afscheid van jullie lieve Oane.
  Ik heb Oane leren kennen als een eerlijk, puur mens waar je wel blij van moest worden. Het hart op de juiste plaats en wat hij nalaat is veel groter dan zijn ondernemerschap. Als Oane binnenkwam ging de zon schijnen op De Kruidhof. De Oogstdag was voor mij niet meer zoals hij was toen Oane daar niet meer stond met de sappers. Ook jou Hetty heb ik leren kennen als een prachtig mens met hart voor de kunst. Ik hoop dat jij, samen met je kinderen houvast, je anker, kunt vinden in jezelf. Want daar zit Oane voor altijd. En wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt. Heel veel kracht en sterkte, nu en de komende tijd! Karin

 2. Leave Hetty, ik wie yn fan de 30 dy’t by de tsjinst foar Oane wêze mocht. In foarrjocht. Ik ha dy persoanlik kondoleare kint, mar Esther, Hessel en Dirk net. Dat woe ik by dizze graach noch dwaan. Esther en Hessel ha hun gefoelens en herinneringen oer Oane bysûnder moai dielt. Myn respekt.
  Ek myn kondoleanses noch oan Bindert, Jeltsje, Klaas, Jelmer en de fierdere famylje. Ek Bindert en Jelmer sprutsen moaie wurden. Ik fûn it in hiele waarme, respektfolle tsjinst dy’t Oane fertsjinne hat!

 3. Beste Hetty en verdere familie. Graag willen wij jullie veel kracht en sterkte wensen met het verlies van Oane. We hebben hem leren kennen als een positieve behulpzame man. In de telefoon van Oane staan we onder de naam Noardewyn, ik zei nog tegen hem dat klopt niet we zijn gewoon Geert en Klaske van der Woude uit Broeksterwald. We hebben goede herinneringen aan hem. Nogmaals veel sterkte gewenst.

 4. Wat hadden we altijd een plezier met Oane op het wad. En niet te vergeten na onze wadlooptochten.

  Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd.

 5. Sterkte met Oane zijn overleden.
  We kennen hem als buren van de wedze.
  Ook mochten we toen zijn 50 jaar vieren. Wat swedse hij over de muizen wel duizenden. Een prachtig man en fijne verhalen. Onze jongens hebben nog geholpen met het verhuizen van de wedze naar Buitenpost. Jammer dat jullie daar niet lang met elkaar mogen genieten.

 6. Oane,
  ik wist al een poosje dat je ziek was en dat je zelf ook wist dat het niet heel lang meer zou duren, en dán is daar ineens toch het verdrietige bericht, wat een gróte schok gaf dat…!
  Ik heb jou vroeger ook binnen de vriendengroep een tijd van dichtbij mogen meemaken. Wat een bijzondere en hechte vriendschap, door dik en dun…! Wat altijd een plezier, gezelligheid en eerlijke oprechtheid!
  Er voor de ander zijn, met en voor elkaar…
  Ik heb samen, maar ook in een groep nog met jou over het wad gelopen…!
  Ik ben blij dat ik jou heb mogen kennen en zal je dan ook niet vergeten…!
  Rust zacht…!

  Lieve Hetty, familie en vrienden…
  Nu moeten jullie verder, jij, zonder jou lieve man, de kinderen zonder hun heit of grote wijze kameraad, familie en vrienden missen nu weer iemand uit hun midden, maar we moeten verder!
  Dat de herinnering aan al die mooie momenten met en naast Oane jullie allen de kracht zal geven die nodig is om verder te gaan en dit verlies een plekje te geven. Heel veel sterkte toegewenst voor nu en voor de toekomst…🙏

 7. Hetty and Family, We send you our love from Wisconsin at this difficult time! Thank you so much for putting the livestream together and also the photos. That helped us to feel that we were there with you for your beautiful presentation and service. Steve and I are so very grateful that we were able to meet Oane in 2006 and we will never forget the time we had together. It is my hope that we can come over to The Netherlands again soon and have you share some wonderful memories of your beloved Oane with us. Until then, Love, Audrey & Steve Ferrozzo

 8. Lieve Hetty en kinderen, met jou/ jullie heeft Oane een bijzonder deel van zijn leven gedeeld; ik had jullie nog veel meer tijd samen gegund! Veel sterkte samen, Eveline P

 9. Beste Hetty, bêrn en oare famylje
  Wy winskje jimme een protte sterkte ta foar de komende tiid weryn jimme Oane misse moatte.
  Evelien en Albert

 10. Lieve Hetty en famlie
  Ook via lleste groet: oprechte condoleances. De keren wanneer ik hem ontmoette (ook met Olivia) in de winkel/fabriek, was ik geraakt door hem. Wat een bijzondere man. Tevens wat heb ik een indrukwekkende dienst meegemaakt, heel mooie woorden van een ieder vol met emoties.
  Lieve, warme groet,
  Ernst en Olivia.

 11. Bêste Hetty,
  De dei fan de útfeart wiinen wy op ’t Amelân. Moai plakje om Oane te betinken.
  We winskje jimme in soart sterkte ta mei dit ferlies.

  Leafs Hans en Sjoukje

 12. Hetty en naasten gecondoleerd met het overlijden van je man. Kom uit Limburg, en je man slechts enkele keren ontmoet. Hij gaf me wijze raad bij het verwerken van duindoorn naar allerlei producten en het verwerken van het restmateriaal (takken en blad). Hij was een mens begaan met de natuur. Jij zocht een deel van de stamboom voor me uit. Sterkte in deze moeilijke tijd.

 13. Beste Hetty,
  Wat moet je een ontzettende kleurrijke, humorvolle en hartelijke levensgenieter missen! Binnen de feestcommissie van het WCF was in de voorbereiding alleen al een feest. Samen met Oane en Willem Lenger (in memoriam), was geen wadlooptocht saai en werd er heel wat afgelachen. We zijn dankbaar hem gekend te hebben en wensen jou heel veel kracht toe in deze lastige tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *