Johan Martin Mebius
3 september 1966 – 10 december 2020

48 laatste groeten aan “Johan Martin Mebius
3 september 1966 – 10 december 2020”

 1. Martin,
  Wat ben ik geschrokken toen ik hoorde dat je bent overleden.
  Ik heb je leren kennen als een fijne collega.
  Het wordt nooit weer hetzelfde op de tuin.
  Je zal gemist worden!
  Rust zacht!

 2. Ik kon jou nu bijna twee jaar, wat was je geweldig met de bewoners, en ook met ons als vrijwilligers, altijd een praatje en grapje,je prachtige hond Kia was ook helemaal thuis bij de tuin. Zal nog vaak aan je denken.

 3. Martin,
  Niet te bevatten dat je zomaar niet tussen ons staat. We zullen je humor en gedrevenheid in het Team van de Tún van Toutenburg erg missen….

  Rust in vrede

 4. Martin,
  Het is niet te bevatten dat wanneer ik op de tuin kom je er niet meer rondloopt.. Je deed je werk zo goed en met veel plezier, dit was te zien! Ik heb je leren kennen als een fijne collega. We zullen je missen lieve Martin.
  Rust zacht

 5. Lieve familie en vrienden van Martin,
  Van harte gecondoleerd met dit verlies.
  Heel veel sterkte en herinner het mooie!

 6. Martin ,
  Vol ongeloof heb ik kennis genomen van je plotselinge overlijden , heel verdrietig.
  Wens de nabestaanden veel sterkte met dit verlies !
  Groeten Marco ( je neef ).
  Rust zacht !

  Martin , rust zacht

 7. Lieve Ernst en Hilde,
  Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst met dit grote verdriet. Koester de mooie herinneringen want die zullen altijd blijven.

 8. De leegte die Martin achterlaat is niet met woorden te vullen. Wij wensen Ernst, Olivia, Hilde, familie en vrienden veel kracht toe om dit verlies te verwerken.

 9. Beste buurman Martin,
  Zo haal je je laatste patatje uit het dorpshuis, en zo ineens ben je er niet meer.
  Wat zijn we geschrokken!
  Nooit meer even met de hond voor ons huis langs (snel)wandelen en even aanwippen om het patatje contant af te rekenen.
  Het kerstkaartje lag al klaar, maar nu groeten wij je voor het laatst.
  Veel sterkte voor de nabestaanden in deze moeilijke tijd!

  Renze & Ruurdtsje Poortinga
  dorpshuis Toutenburg Burum

 10. Ik ben ook erg geschrokken toen ik het verdrietige nieuws hoorde. Tijdens de bezoekjes aan de tuin was het altijd gezellig om een praatje met je te maken. Je was een aanwinst op de tuin ik had er veel bewondering voor hoe jij invulling aan je werk gaf, waarbij de bewoners zichzelf mochten zijn. Rust zacht Martin. De familie wil ik langs deze weg veel kracht en sterkte toewensen! Hilde in het bijzonder omdat ik haar ken,

 11. Dank je Corry en anderen die mij langs deze weg sterkte wensen of aan mij denken. Ook bijzonder dat Martin weer terug was op Nieuw Toutenburg, met de doelgroep waar ik ook veel passie voor heb gekregen! Ik kan me voorstellen dat hij daar gemist wordt! En niet alleen daar…

 12. Beste familie
  Gecondeleerd met het overlijden van Martin.

  Martin is een poosje mijn collega geweest in de Wierde te Grijpskerk.
  Een paar weken geleden nog met hem gesproken.
  Ik wens jullie veel sterkte toe.

  Sjoukje de Haan

 13. Martin was mijn jeugdvriend. Mooie tijden samen meegemaakt in it Koartling en Leeuwarden. Als een rode draad telkens weer contact momenten door de jaren heen. Wij deelden de passie voor ons werk in de zorg. Een fijne vriend, mooi mensen mens. Ruwe bolster blanke pit.
  Ik wens de familie heel veel sterkte ♡
  Mooie herinneringen blijven.

 14. Familie en vrienden gecondoleerd met dit verlies en sterkte gewenst.
  Gisteren hoorden we dit ,nooit meer even praten of dat je langs komt .

 15. Lieve, lieve Martin,
  Wij zagen je al een tijdje niet meer wandelen. En ik appte je zojuist en er stond een datum. Ik vroeg je of er iets was gebeurd. En toen tikte ik “martin, overleden, burum” en toen las ik dit!!!!
  Wat ontzettend verdrietig dat je er niet meer bent. Je kwam hier zo graag helpen met het hout. Lekker buiten met Kia. Praten en koffie en een kar met hout meenemen voor je mooie huisje….. wij en de kinderen gaan je missen martin!
  En de papa van Martin, u was hier vorig jaar nog bij ons voor een theatervoorstelling met Martin…..ik wens u heel veel sterkte met dit grote verlies…..wat verschrikkelijk dit voor iedereen die martin een warm hart toedroeg…..familie Smeets, Burum

 16. Lieve Martin,

  Je werkte af en toe bij mij in de tuin. Minstens de helft van de tijd dronken we koffie en waren we in gesprek.
  Heerlijke eerlijke conversaties, direct en open, over jou, je vrienden, je familie, je hond, je foto’s, je huis.
  Je moeilijkheden, want die waren er ook!
  Ik wil je bedanken voor je oprechtheid.

  Dag lieve Martin, dank je wel.
  Veel sterkte voor jouw familie: Ernst, Olivia, je zus Hilde en voor alle anderen, die jou zo onverwachts moeten missen.

  Liefs
  Emmy

 17. Lieve mensen, Martin heeft bij leven nooit zoveel waardering gehad. Een bijzondere zoon, broer is nu in VREDE. Hij heeft zeker sporen achter gelaten, hij heeft stenen verlegd in de rivier van het leven. Deze man heeft jullie allen mogen ontmoeten. We koesteren de intense herinneringen.
  Ernst Mebius, vader.

 18. Bêste Ernst, Olivia en Hilde

  Sa krekt liezen wy yn de krante oer it ferstjerren fan dyn soan en broer Martin. Wy wolle jim kondolearje mei dit grutte ferlies. We hawwe Martin kend, doe’t hy noch in lyts jonkje wie en hy geregeld mei syn suske by ús boarte. (Dobbehôf). Hy wie sa’n sêftaardige jonge, witte wy noch en we tinke ek mei plesier oan dy tiid werom. Wy winskje jimme in hiele protte sterkte ta. In hertlike groet fan Meine en Janny Walsweer. (No Stiens)

 19. Ernst, Hilde en Olivia,
  Met innige deelneming sterkte gewenst met het verlies van Martin.
  Achter elke traan die blinkt schuilt een glimlach vol herinneringen.

 20. Ed Pols en Henny Balk willen jullie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. Jullie Martin heeft jullie plotseling verlaten. Wat ontzettend verdrietig.
  Mooie herinneringen zijn de vleugels, die je dragen op de wolken van stil verdriet.

 21. Lieve Ernst en Hilde,
  Gecondoleerd met het verlies van jullie zoon en broer en wij wensen jullie veel sterkte om dit verlies te dragen. Groet van Coos en Loes Kuindersma-Wedman

 22. gecondoleerd met het verlies ,weet niet zeker maar heeft op toutenburg gewerkt,en woonde in het fort in noordburgum

 23. Wat schrok ik van dit nieuws..
  Samen met Martin de opleiding gevolgd en ik pikte hem vaak op in Hardegarijp, hij kwam dat altijd met 2 mokken koffie in de auto!
  2 jaar geleden heb ik hem nog een tijd gesproken en herinneringen opgehaald, toen ik hem tegen kwam op mijn werk in het UMCG.
  Bijzonder om te lezen dat hij weer in Nieuw Toutenburg werkte!
  Sterkte voor zijn familie gewenst..
  Rust zacht Martin…

 24. Gecondoleerd met dit verlies!
  Ernst was onze schooldirecteur en Martin zat in mijn jaar.
  Wat een schrik, zo onverwachts.
  Lieve groet van Ageeth Postema-Haijtink

 25. Ernst en Hilde gecondoleerd met het verlies van jullie zoon en broer
  Met ongeloof lees ik dit verschrikkelijke bericht Martin was een bijzonder vriendelijke en toffe gozer
  Ron Verhoef

 26. Beste Ernst en fam van Martin, wij hebben Martin niet gekend,maar ik zie dat hij sprekend op zijn vader lijkt.wij wensen jullie ontzettend veel sterkte toe met het gemis van jou zoon,en broer van Hilde. Groeten Harm en Gryt

 27. Wat ben ik geschrokken van dit erge nieuws..fam en vrienden van Martin gecondoleerd.wat zullen we je missen.

 28. Beste familie Mebius,

  Vandaag las ik in de Feanster het verdrietige bericht dat Martin is overleden. Gecondoleerd met dit grote verlies.

  Als je te maken krijgt met zoiets schieten woorden tekort, terwijl je juist dan zoveel mooie dingen zou willen zeggen. Nu Martin er niet meer is blijft er een leegte achter, die herinnert aan een periode in jullie leven. Herinneringen die je nooit kwijtraakt. Wat je samen meemaakte staat geschreven in de tijd, in je hoofd en je hart. In de toekomst zullen jullie dat een plek moeten geven waar je zonder hem verder gaan.

  Nu jullie hem moeten missen, wens ik iedereen heel veel sterkte, liefde en kracht om dit verlies te dragen. Mijn gedachten zijn bij jullie.

  Hartelijke groeten,
  Jacob Dopstra

 29. Beste Hilde en Ernst,

  Wat erg dat Martin niet meer onder ons is.

  Zo nu en dan kwam ik Martin tegen als ik tussen de middag
  ging wandelen nabij het Burum Grondstation. (De plaats waar
  ik werk).

  Bijzonder vriendelijk groette hij mij altijd met “hallo Jan”.
  Wij kenden elkaar nog van vroeger. (Koartling tijd).

  Sterkte.

 30. Familie gecondoleerd met het overlijden van Martin,heel veel sterkte toegewenst voor nu en de komende tijd.

 31. Ik las het in de krant…Martin Mebius overleden…de naam kwam mij zo bekend voor. Toen viel het kaartjes. Ik heb 5 jaar geleden bijna een jaar op de therapie groep gezeten in het jelgerhuis in Leeuwarden en natuurlijk daar veel met elkaar besproken. Hij heeft mij geleerd hoe ik de olie moest bijvulen in mij auto….hij nam daar gewoon even de tijd voor. Wat een gemis moet dit zijn voor zijn vader en zus gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst in deze zwarte tijd. Mvg Gea

 32. Familie Mebius, van harte gecondoleerd met het overlijden van Martin. We kenden Martin alleen van het langslopen met Kia. Stak even een hand op of we wisselden een paar woorden met elkaar over de honden. Namke staat nog elke dag voor het raam te wachten op Kia. Kwamen Martin en Kia langs blafte en gromde ze alles bij elkaar. Heel veel sterke voor jullie.

 33. Lieve Ernst en Olivia en zus Hilde,
  In De Feanster las ik advertentie van overlijden van Martin. Heel veel sterkte toegewenst. Hier zijn geen woorden voor, afscheid nemen van je zoon, je hart breekt.
  Heel veel sterkte toegewenst. Martin, uit jullie leven, maar nooit uit jullie hart.
  Lieve en bemoedigende groet van Ieneke❤

 34. Ernst, Olivia, Hilde en Kia
  Wy binne bot skrokken dat Martin ferstoarn is.
  Martin wie in ald klassegenoat fan ús op de legere skoalle en kamen him yn it ferline ek wol yn Grins tsjin.
  Bysûnder te lêzen dat Martin de leste jierren wer yn ‘e buert wenne en wurke.
  In protte sterke tawinske.

 35. Beste Familie
  Gecondoleerd met het verlies van jullie zoon en broer. Een eigen zinnige man, maar wat een klein hartje als je hem beter leerde kennen. Die kant heb ik vooral mogen leren kennen, ruimte voor een ander, maar ook dit kunnen begrenzen, dan weer op zijn manier.
  Sterkte toegewenst met dit verlies, raar zou hem net mailen en alvast mooie feestdagen en een gezond 2021 toewensen. Wij hadden nog mailcontact na het afscheid van hier. Het heeft niet meer zo mogen zijn.
  Groet Theo van der Woud.

 36. Ernst en Olivia en Hilde dit is wel even schrikken als je dit bericht leest .
  Wij wensen jullie veel sterkte voor de komende tijd .Sterkte met dit verlies .

  Leffert en Janny van der Meer.

 37. Dag lieve lieve Martin, er zijn mensen die voor altijd een stempel op je drukken. Dit deed je in mijn jeugd, en twee jaar geleden nog een keer. Onvergetelijk, ik had je nog zoveel willen vertellen…..Het heeft allemaal niet zo mogen zijn. Mijn kaarsje brandt deze Kerst voor jou, en ik ga alsnog dat gesprek met je aan, mijn hart huilt.
  Ik wens Ernst, Hilde, Olivia en Kia heel veel kracht en liefde om dit verschrikkelijke verdriet te verwerken.

 38. Met verbijstering las ik in de krant dat martin overleden is. Wij zaten bijelkaar in de klas op de gemeentelijke mavo destijds in kollum. En wat was ik verliefd op hem! Samen naar ‘ t koarling in buitenpost, prachtige tijd. Heel veel sterkte tiegewenst voor zijn ouders en zus.

 39. Beste familie
  Ik hoorde vandaag van iemand dat Martin was overleden jeetje wat een schrik ook voor jullie uiteraard
  Ik heb met hem samengewerkt en had nog wel contact met hem
  Wat een gemis
  Een hart van goud

 40. Veel te jong, maar wat je in je hart bewaart raak je nooit weer kwijt. Heel veel sterkte fam Mebius.

 41. Beste Martin

  Wat confronterend te lezen dat je bent overleden. Ik zat vanmorgen te mijmeren over vele jaren terug. En hier kwam ook jij na 35 jaar terug in mijn gedachten. Ik voerde je naam in op Google en schrok. We ontmoeten elkaar in Quaterbras en “flikflooiden” zo nu en dan.
  Ik vond je lief en bijzonder.

  Wens de familie en naasten veel sterkte en kracht het leven zonder jou weer op te pakken

 42. Wat hebben we een leuke tijd gehad in het jaar 2000 onstond onze vriendschap jij je De nuchtere Fries en ik het drukke Delvernaar er was meteen een klik en ik bedank je voor het Martin gevoel . mensen die Martin kennen weten wat ik bedoel ! Jij was een echte vriend “ rustig an daarboven hé ik hoop dat ze daar ook honden hebben Martin het ga je goed” dre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *