Jetske Salverda-de Vries
30 desimber 1932 – 30 novimber 2020

18 laatste groeten aan “Jetske Salverda-de Vries
30 desimber 1932 – 30 novimber 2020”

 1. Gecondoleerd met het verlies van jullie Mem,Beppe,sterkte toegewenst. Gerrie de Vries borrel kar avondrust.

 2. Gecondoleerd met het verlies van jullie Mem en Beppe. Sterkte gewenst de komende tijd.

 3. Gecondoleerd met dit grote verlies en veel sterkte gewenst, in herinnering denken wij aan een lieve warme vrouw.

 4. Hierbij willen wij jullie condoleren met het overlijden van jullie lieve mem en beppe. Ik bezocht haar de laatste paar jaar namens de Martinigemeente uit Bolsward. Dan kwamen er bij haar weer oude herinneringen naar boven over Exmorra, de fam. Yska, de winkel enz. Wij willen haar blijven herinneren hoe ze was toen ze alles nog wist en kon. Allemaal veel sterkte toegewenst. Jetske en Yke Yska

 5. Beste familie, gecondoleerd met het verlies van jullie lieve mem/beppe. Ik herinner me haar als een lieve vrouw. Ik zag een grote betrokkenheid tussen ‘jim’ mem/beppe en jullie.
  René Meekma. (voormalig personeel dagbesteding Avondrust)

 6. Beste familie Salverda. Gecondoleerd met het overlijden van jullie mem en beppe. Sterkte met het verlies. Peter en Anneke Dronryp.

 7. Wij wensen jullie veel sterkte met het verlies van jullie  mem en beppe.
  Toen ze in Avondrust in Makkum kwam wonen had ze het eerst wel moeilijk, eenmaal bezoeker in de Serre werd haar verblijf aangenamer, want ze was een groepsmens.
  Wij hebben haar leren kennen als een lieve, zorgzame vrouw, die bijzonder trots was op al haar kinderen.  Ze hield van gezelligheid en was een sociale vrouw. Ze kon prachtige verhalen vertellen over vroeger, over het huishouden dat ze draaiend hield terwijl haar man aan het werk was, over het “opwachtsjen” van de kinderen op zaterdag avond , over wie te laat was voor het eten die moest afwassen en dat ze wel op bleef om de nachtfilm te zien. Dit zijn maar een paar voorbeelden waar wij van hebben kunnen genieten.
  Wij zullen haar aanwezigheid in de Serre missen.♡
  Team Welzijn Avondrust

 8. Fam. Salverda gecondoleerd met het overlijden van jullie Mem en Beppe. willen wij Willem en Boukje Louwsma heel veel sterkte met ut verlies van jullie Moeder en schoonmoeder, wij als vroegere buren altijd veel plezier gehad op de Mieden. Met fam V/d Eems en Hoogstra en Elzinga enz. Veel sterke toegewenst de komende tijd, het blijft een gemis als een van je ouders overlijd. Willem en Boukje Louwsma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *