Jan de Poel
5 mei 1937 – 25 november 2020

11 laatste groeten aan “Jan de Poel
5 mei 1937 – 25 november 2020”

 1. Gecondoleerd met het overlijden van Jan, jullie heit en pake.
  Ik herinner me Jan als buurjongen op de hoek van de Wedze. Ik was een klein meisje en Jan toen in mijn ogen een stoere jongeman. Dat is dan iets wat bij je blijft. Sterkte!

 2. Beste familie, Gecondoleerd met het overlijden van Jan
  Ik heb veel van Jan mogen leren in de Ringo periode.
  Vaak dacht ik in situaties … Jan deed dit zo ! Dus ik ook.
  Leuke periode gehad.
  veel sterkte met het verlies van Jan.

 3. Gecondoleerd met het overlijden van Jan!
  Geke, kinderen en verdere familie wens jullie veel Sterkte!

 4. Leave Geke, bêrn en lytsbêrn, in soad sterkte en leafde tawinske mei it ferlies fan Jan, jimme man, heit en pake. Ik ha goede tinzen oan de tiid dat wy yn Twizel wennen en ik in soad by jim west ha. Hurdwurkjende, postieve minsken mei in gouden hert. En in grutte leafde en passie foar hynders. Ik ha it sear wardeerd dat ik der in skoft diel fan útmakke ha. Leafs fan Sytsck Amerins Kiestra

 5. Vrouw de Poel, Piet & Anita, Fetje & Piet, Harry en pakesizzers, gecondoleerd mei it ferlies fon jim mon, heit en pake.

  “Auke jonghu” waren altijd de eerste woorden die de Poel zei, als hij even hoogte kwam nemen op Quatrebras, de Ringo of evenement.
  Ik heb altijd bewondering gehad voor hem en vrouw de Poel, die van een boerderij met cafe een instituut hebben gemaakt voor de jongeren van toen, en dit tientallen jaren hebben voortgezet, en na de overdracht aan hun zoon Piet, nog altijd die betrokkenheid toonden.

  De Poel, R.I.P.

 6. Fam de Poel
  Gecondoleerd met het overlijden van Jan,
  Vroeger waren wij Maaike en ik oppas voor Piet en Fetsje.
  Volgens mij was Harrie er nog niet,
  Toen was het café gesloten zondag s’avonds
  Veel strekte voor nu, en in de toekomst.
  Fokke en bérn.

 7. Beste fam gecondoleerd met het overlijden van Jan
  De laatse jaren vast prik koffiedrinken
  Elke vrijdagmorgen
  Dit zal ik missen .

 8. Beste Geke en bern,
  Lâns dizze wei wolle wy jimme ús meilibjen witte litte, no ’t Jan is ferstoarn. Goede herinnerings bewarje ik oan ús gesprekken, faak oer de hynders en de túgsport mar ek oer ús libbenserfarings fan ús as gezin en famylje. Wat sille jimme Jan misse. Folle kréft en sterkte
  tawinske.
  Mei hertlik groetnis,
  Tsjerk en Tine Broersma

  Wat sille jimme

 9. Gecondoleerd met het verlies van jan wij blijven hem altijd herrineren als eengezellig enmet veelhumor .Geke en kinderen veel sterkte gewenst

 10. Bedankt voor jullie reactie,s ,we stellen dit zeer op prijs.
  Vr groet Geke en de bern de Poel Twijzel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *