Hessel Bootsma
27 oktober 1965 – 16 maart 2022

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

114 laatste groeten aan “Hessel Bootsma
27 oktober 1965 – 16 maart 2022”

 1. Lieve Gerda, Sipke en Jan,
  Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve man en lieve vader. We zijn erg geschrokken. Wat verdrietig. We willen jullie sterkte en kracht toewensen om dit verlies te kunnen dragen. Helemaal in de momenten als jullie Hessel erg moeten missen.
  Pieter en Sjoukje
  Roel, Stijn en Jilles

 2. Lieve Gerda
  Gecondoleerd met het verlies van Hessel, ik wens jou en de kinderen veel sterkte en kracht toe.
  Buurman Roelof nijenhuis
  De velduil 39

 3. Beste familie Bootsma-Visser,
  Wat erg. Gecondoleerd met het verlies van jullie man, vader, broer, zwager, oom. Zie hem nog zo lopen als lyts jonkje in de Barend Visserstraat.

 4. Wat een verdrietig bericht. Een herinnering aan vervlogen tijden bij GAK / UWV. Herinneringen aan een altijd vrolijke en vriendelijke Hessel. Ik wil zijn gezin en zijn familie condoleren met dit zware verlies. Heel veel sterkte gewenst.

 5. Beste Hessel en familie,

  Ik was er stil van toen ik je overlijdensadvertentie in de krant zag staan en nog steeds krijg ik er een brok van in mijn keel. Afgelopen vrijdag in de zaal, waar jij ook vaak te vinden was, hebben we nog even aan je gedacht vooraf aan de wedstrijd. De plek waar jij in je element was in je team en aan de bal. Ik ga je opgewekte groet en babbeltje op straat missen. Sipke, ik wens jou en je familie heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van Hessel. Groet Niels Outhuijse

 6. Beste, lieve familie Bootsma-Visser, wat een verschrikkelijk verdrietig bericht. Ik leerde Hessel kennen als jong jongetje vanaf een jaar of 10. We voetbalden vrijwel iedere avond op het veldje bij de Talmastraat. Tot later aan toe in de zaal ook nog samen gevoetbald. Hessel altijd als zo’n fijne jongen, man ervaren. Zachtaardig, geïnteresseerd.
  Ik wil de familie, nabestaanden, vrienden condoleren en heel veel sterkte wensen met dit zware verlies. Ik leef ontzettend met jullie mee.

 7. Lieve Gerda en jongens, familie en vrienden….
  Wat ’n verdrietig bericht! En nu hebben jullie definitief afscheid genomen, van die altijd goedlachse, aardige Hessel. Lieve Gerda, wat zal het stil worden, zonder jouw alderliefste Hessel ❤️
  Wij wensen jouw, samen met alle lieverds om je heen veel sterkte en kracht om dit zware verlies te kunnen dragen. 🥀
  Dikke knuffel Jack en Angelique

 8. Verslagen.. Met tranen in mijn ogen..

  Leeftijdsgenoten en voetbal als belangrijkste bijzaak.

  Tijdens onze jeugd, jij bij Zeerobben en ik bij VV Harlingen, een gezonde rivaliteit.
  Hessel een getalenteerde voetballer, rechtsbuiten met snelheid, goede techniek en ontzettend sportief. Wij wonnen vaak, maar bij een gewonnen wedstrijd door jullie, werd er luidkeels in de kleedkamer gezongen, ‘’Harrit, ik zie tranen in je ogen, wat dan ook echt zo was”. Samen in de Friese Noord-West selectie gespeeld. Jij reed dan altijd met ons mee. Mijn moeder zei dan altijd, “Hessel zo’n lieve, fatsoenlijke jongen”.

  Toen ik kwam werken bij Visser gingen jullie regelmatig mee naar een wedstrijd van Cambuur, altijd erg gezellig. Jullie hadden een duidelijke mening en we waren het dan ook niet altijd met elkaar eens en konden daar heerlijk over discussiëren. Ook ging jij samen met Sipke en Jan mee naar de uitwedstrijd in de skybox van Kras Recycling, in- en tegen Volendam. Mooie wedstrijden, gezelligheid en lekker eten. Ook speelde jij samen met Sipke mee in het business club elftal van Cambuur, in het stadion, niet onverdienstelijk, mooie herinneringen en de foto’s als herinnering.

  Ik zal Hessel blijven herinneren als een erg fijne vent, vriendelijk, belangstellend, rustig, attent. De lieve zorgzame man van Gerda en trotse, lieve, zorgzame vader van Sipke en Jan!

  We zullen je erg missen maar nooit vergeten. Rust zacht.

 9. Hier ben ik wel even stil van…..
  Hessel en Gerda lieve buren van ons op de Cronenburglaan.
  Wat hadden wij een mooi hofje zoals we dat altijd noemden.
  Gezinnen met gezamenlijk meer dan 40 kinderen die daar dag in dag uit speelden.
  Hessel heb ik leren kennen bij Zeerobben en voetballen bij de garageboxen in het Oosterpark.
  Geweldige voetballer maar vooral een hele lieve fijne jongen.
  Laatst nog rondsje met het hondsje de haven om kwam ik Hessel en Gerda nog tegen met altijd een lieve groet..
  Nu is hij er niet meer en dat hakt er wel even flink in.
  Lieve, lieve Gerda en de jongens heel heel veel sterkte de komende tijd om dit verschrikkelijke verlies te dragen.

  Ik zal Hessel nooit vergeten….

  Edwin de Boer

 10. Wij willen de familie Visser en Bootsma heel veel sterkte en kracht toewensen met het verlies van Hessel.

 11. Lieve familie Bootsma-Visser
  Heel verdrietig zijn wij nu jullie afscheid moesten nemen van jullie lieve Hessel zoon van mijn oudste zus en schoonzus. Gerda en de jongens wensen wij alle kracht toe en Teake,Arnold,Douwe,Emke en Grietje ook heel veel sterkte met het verlies van jullie dierbare broer. In gedachten bij jullie…

 12. Lieve Hessel,
  we hebben je vanaf kleine jongen tot grote jongen zien opgroeien, iedereen in de Talmastraat inclusief wij… mochten je graag, zijn daarom erg geschrokken dat je niet meer onder ons bent…maar wij vergeten je nooit…Lieve Hessel RUST ZACHT.

 13. Lieve Gerda, kinderen & familie,
  Gecondoleerd met het verlies van Hessel.
  Wij willen jullie heel veel sterkte en kracht wensen met dit intense verdriet.
  André & Miranda Boomsma-Halff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *