Hanna Dijkstra – van Zyl
11 februari 1943 – 18 december 2020

Afscheidsdienst:

Op donderdag 24 december volgt u de plechtigheid vanaf 10:30 uur. Ongeveer 5 minuten voor aanvang start de livestream. Klik op onderstaande knop om de plechtigheid te volgen. 

25 laatste groeten aan “Hanna Dijkstra – van Zyl
11 februari 1943 – 18 december 2020”

 1. Beste Meindert en kinderen, gecondoleerd met het overlijden van jouw vrouw, jullie moeder en oma. Hanna heeft nu rust gevonden. Heel veel sterkte. Vanaf Terschelling Frans en Houkje Bonnema.

 2. Dag Meindert en natuurlijk kinderen en kleinkinderen, langs deze onpersoonlijk weg wil ik jou condoleren met het verlies van Hanna. We zullen nooit meer gezamenlijk van onze auto hobby genieten, het wordt nooit meer zoals het ooit is geweest. Het wordt allemaal anders. Héél veel sterkte vooral ook in deze donkere dagen voor kerst. Hopelijk zien we elkaar snel weer 2021.

 3. Beste Meindert kinderen en kleinkinderen,
  Gecondoleerd met het verlies van je vrouw, jullie moeder en grootmoeder. Betty en ik wensen jullie veel sterkte toe in de komende periode .

 4. Beste mijnheer Dijkstra en kinderen, lieve Sandra en Rob.
  Wat verdrietig om dit bericht te ontvangen.
  Wat een mooie foto om haar te herdenken.
  We denken aan jullie.
  Anneliese en Peter

 5. Lieve Sandra en Rob, beste Meindert en overige kinderen, echtgenoten en kleinkinderen, heel veel sterkte met dit onverwachte verlies. Wij wensen jullie allen een mooi en waardig afscheid van jullie (schoon) moeder, vrouw en oma toe.
  Zij moge rusten in vrede

 6. Lieve Sandra en Rob,
  Heel veel sterkte met het verlies van jullie (schoon)moeder.
  Ook voor de andere nabestaanden gecondoleerd en veel sterkte toegewenst.
  Suzanne

 7. Beste Meindert,
  Vanuit Dundee wensen we je, als oude buren en club- en eetvriend, heel veel sterkte in de komende donkere tijd, die ons als altijd ook weer naar het licht brengt….
  Hajé en Marjo

 8. Gecondoleerd Meindert en Kinderen met het overlijden van je vrouw en jullie moeder,wij hebben nog mooie herinnerringen aan haar van onze vakantie in Afrika en het samen golfen.Wij wensen jullie veel sterkte voor de komende tijd Anne en Yt Tolman

 9. beste Heer Dijkstra en familie, lieve Sandra en Rob,
  Innige deelneming bij deze verdrietige gebeurtenis. Heel veel strekte deze moeilijke dagen.
  Er wordt aan jullie gedacht

 10. Als je verdrietig bent, kijk dan opnieuw in je hart en weet dat je huilt omdat wat je vreugde schonk.
  Veel sterkte samen.
  Houkje

 11. Lieve Sierk_Jan, Alet en familie. Alle sterkte toegewenst met jullie verlies. Houd jullie vast aan mooie herinneringen. Wij denken aan jullie. Liefs Niels, Iliana, Jens en Milan

 12. Lieve Marlies en familie
  Ik heb net met jullie megekeken naar het afscheid van jullie moeder, echtgenote en oma.
  Het is en waardig afscheid en ik wens jullie veel sterkte toe de komende tijd om het afscheid een plaats te geven.
  Erik en Yvonne Tigchelaar-Venema

 13. Beste Meindert,kinderen en kleinkinderen,
  Gecondoleerd met het overlijden van Hanna. Veel sterkte de komende tijd toegewenst.

 14. Beste Meindert en familie, gecondoleerd met het verlies van Hanna. Wij zullen haar herinneren als een lieve en sterke vrouw. Wij wensen jullie veel sterkte de komende tijd ! Ubbo & Lisette

 15. Beste Meindert, kinderen en kleinkinderen. Geschrokken van het overlijden van Hanna, herinneren wij haar als een hele lieve en betrokken vrouw. Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Liefs Carla en Tjitze

 16. Lieve familie,
  Het was een ontroerend afscheid met mooie woorden en beelden voor (tante) Hanna. Mam en ik wensen jullie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.
  Veel liefs, Annalies en Hester

 17. Beste Meindert, kinderen en kleinkinderen,
  Geschrokken van het overlijden van Hanna, woorden schieten tekort.
  Wensen jullie heel veel sterkte.
  Warme groet,Klaas en Tjitske.

 18. Verdrietig was het om vandaag afscheid te moeten nemen van Hanna. Ik zal Hanna blijven herinneren als een gezellige vrouw, gastvrij en die van lekker eten hield. Jammer dat de laatste jaren zo moeilijk voor haar waren. Het was een bijzondere vrouw.
  Meindert en je kinderen heel veel sterkte.

 19. Lieve allemaal, mijn medeleven en condoleances voor jullie grote verlies en veel sterkte, moed en kracht toegewenst voor nu en in de toekomst! Dikke knuf van mij! ×××

 20. Sla de Harlinger Courant open en las Mevr. Hanna Dijkstra overleden. Meindert en familie gecondoleerd met dit grote verlies en veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd. Melle en Greet van der Heide Harlingen oldtimervrienden.

 21. Beste Meindert,
  ons medeleven met het overlijden van Hanna. Zoals je een tijd geleden al hebt aangegeven ging haar gezondheid langzaam achteruit en was er geen vooruitzicht op verbetering. Het verlies blijft onverteerbaar en joke en ik wensen jou en je kinderen veel sterkte.

 22. Lieve Meindert en kinderen; ook wij willen jullie condoleren met het verlies van jullie vrouw en moeder , helaas gleed ze al langere tijd bij jullie vandaan maar nu is ze er echt niet meer. Dat is definitief en onomkeerbaar. Wij gedenken haar als een vrolijke, realistische vrouw met een gastvrij hart ! Wil en ik wensen jullie heel veel sterkte . Lieve groet Wil&Lucia Mol-van der Meer.

 23. Beste Meindert en familie,
  Gecondoleerd met het overlijden van Hanna, ik heb haar niet gekend maar het verlies van vrouw en moeder laat een grote leegte achter, veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *