Gerrit Cornelis Gerritsen van der Hoop
8 september 1936 – 26 december 2021

Afscheidsdienst:

Op donderdag 30 december volgt u de plechtigheid vanaf 11.00 uur. Ongeveer 15 minuten voor aanvang start de livestream. Klik op onderstaande knop om de plechtigheid te volgen.

8 laatste groeten aan “Gerrit Cornelis Gerritsen van der Hoop
8 september 1936 – 26 december 2021”

 1. Gecondoleerd. Heel veel sterkte in deze bijzondere periode van het ophalen van herinneringen en het verdriet van het overlijden van Gerrit. Een man die ik me blijf herinneren als oprecht en altijd betrokken. Op de kaart woorden van hoop! Gods nabijheid wensen we jullie toe in de komende tijd.

 2. Lieve “tante” Annie, mijn gedachten zijn bij jullie allemaal als familie. Het verlies van “Oom Gerrit” doet zeer en geeft verdriet. Nu is hij daar waar hij altijd over vertelde. Hij sprak mij altijd aan met “Cees jongen” hoe gaat het met je? Ik hoor het hem nog zeggen. We bidden voor een mooi afscheid en troost voor jullie. Hartelijke groet, Cees

 3. Lieve Gerrit, wij zullen je nooit vergeten. Je zit in de harten van ons allemaal. Eindelijk zijn jullie weer samen en dat is toch ook een soort van troost. We zullen je missen.

 4. Lieve tante Annie en familie,
  Ik zal oom Gerrit herinneren als een vrolijke, lieve man met een hart van goud. Wat zullen jullie hem gaan missen. Heel veel sterkte en zegen in deze moeilijke tijd.
  Liefs
  Anna-Marie en Rik

 5. Toen ik in (was het 1988?) als jonge vrouw een weekend bij Jenny op bezoek ging, leerde ik jullie als Familie kennen. Ik mocht Pa en Ma zeggen, dat deed goed. Er volgden gelukkig meer weekenden. Nu is Pa’s tijd op aarde voorbij maar ik ben zo blij dat het in dit geval niet te laat is om te groeten want we zullen elkaar voor Gods troon weer vinden. Wat fijn dat ik,met zakdoeken op schoot, de Dankdienst mocht meebeleven vanuit Duitsland en samen met jullie in het zaaltje afscheid mocht nemen. Troost en kracht mogen jullie begeleiden in deze moeilijke tijd. Veel liefs van Karin

 6. Lieve familie, gecondoleerd met het overlijden van Gerrit,
  wensen jullie veel sterkte met dit verlies, lieve groet van ons, Johannes en Piertje

 7. De kaarten, telefoontjes en berichten hebben ons als familie heel goed gedaan. We zullen Gerrit als man en maatje, papa en opa heel erg missen. Maar waar hij nu is, is het geweldig.
  We zien elkaar weer, wat een feest zal dat zijn.
  We hebben een geweldige toekomst. Gerrit is nu, waar hij zo naar verlangde. Amen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *