Gea Boersma-Kielstra
25 juli 1947 – 19 juni 2022

Afscheidsdienst:

Op zaterdag 25 juni volgt u de plechtigheid vanaf 14.00 uur. Klik op onderstaande knop om de plechtigheid terug te kijken.

5 laatste groeten aan “Gea Boersma-Kielstra
25 juli 1947 – 19 juni 2022”

 1. Beste Tom ik Foeke Wijnia vriend van Houwine Haisma wens u en uw kinderen veel sterkte met dit enorme verlies.

 2. Beste Tom,
  Onze deelneming met het overlijden van je lieve vrouw Gea. Vandaag is het afscheid. We wensen jou, de kinderen en kleinkinderen sterkte toe vandaag. Dat het een goed en troostrijk uur mag zijn. Wij zijn in gedachten en online bij jullie.

  Lieve groet,
  Tjitske en Siebren de Vries-Meijer

 3. Ome Tom,
  Wij wensen u , de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met het verlies van tante Gea. Mogen jullie veel troost bij elkaar vinden.
  Lieve groet,
  Hans en Ida Bos-Kielstra

 4. Veel sterkte gewenst aan ieder! Moge de mooie herrineringen zich blijven voortleven in het hier en nu voor u om nooit vergeten te worden.. Rust zacht tante Gea..

  Liefs Axel & Maria

 5. Beste Tom en (klein)kinderen. Gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve Gea. Ik ben deze afgelopen week vaak in gedachten geweest met jullie als familie. Herinneringen komen dan weer boven aan de tijd dat we op Tibma woonden met jullie als goede buren. Hoop dat jullie heel veel kracht en sterkte mogen krijgen in de komende tijd. Ik heb vanmorgen de dienst gevolgd op lifestream. Het was een waardig afscheid en warme dienst. Heel mooi dat de (klein)kinderen de dienst samen zo bijzonder maakten. Hoop jullie even te bezoeken als ik weer in it Heitelân ben. De lieve groeten van onze familie 🤗🇨🇦

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *