Douwe de Vries
8 jannewaris 1946 – 1 maaie 2020

Klik hier om de liturgie van de rouwdienst van Douwe de Vries te downloaden.

60 laatste groeten aan “Douwe de Vries
8 jannewaris 1946 – 1 maaie 2020”

 1. Lieve familie van Douwe,
  Mijn deelneming met het overlijden van jullie heit en pake. Ik heb Douwe gekend als een heel fijne collega, altijd geïnteresseerd in wat je bezighield en zeer betrokken bij de school. Ik heb Douwe nog uitgebreid gesproken tijdens de reünie van oud-collega’s van het Lauwers College afgelopen september. We hadden een fijn gesprek, Douwe zoals ik hem kende: belangstellend en met de karakteristieke twinkel in zijn ogen. Nog maar zo kort geleden. Onvoorstelbaar dat hij nu niet meer bij jullie is. Heel veel sterkte in de komende tijd.

 2. Leave tante Sjoerdtsje, Sjoukje, Anje en Wibe

  Ik wil jullie ook nog via deze weg ontzettend veel sterkte, kracht en licht toewensen. Wiebe en ik hebben samen gister de dienst online gevolgd. De liefde voor Douwe spatte er vanaf. En ook hoe hij jullie zo lief heeft gehad. Ontroerend mooi.

  Jitze, Silke, Douwe en Jildou en Girben, jullie ook heel veel sterkte met het overlijden van jullie leave pake. Jullie hebben prachtige herinneringen om te koesteren. Die blijven voor altijd in je hart.

  In protte leafs en dikke knuffel,
  fan Tjittie

 3. Lieve familie,

  Ik wil jullie allemaal heel veel sterkte toewensen met het verlies van jullie man, (schoon)heit en pake.

  De rouwdienst heb ik donderdag samen met Tjittie gevolgd via de livestream. Ook al konden we er niet fysiek bij zijn, het was toch mooi om de betrokkenheid te voelen ondanks de afstand. Het was bijzonder om te horen wat er allemaal verteld is. Ik herinner mij “Ome” Douwe als een sociale, betrokken, geïnteresseerde maar ook bescheiden man. Mijn ‘heit’ (Piet), een man van weinig woorden, zei bij thuiskomst over zijn broer: “Douwe was toch wel de spil van ons gezin.”

  Wat hebben jullie allemaal tijdens de dienst mooi gesproken en gezongen. Recht vanuit het hart, een mooier en liefdevoller eerbetoon kan iemand zich niet wensen.

  Liefs, Wiebe

 4. Het is ongelooflijk dat Douwe er niet meer is. Vorig jaar was ik voor het eerst op de reünie van het Lauwers College en heb hem daar nog gesproken. Douwe was een fijne collega. Ik wens Sjoerdtsje en de kinderen heel veel sterkte met dit verlies.

 5. Geachte familie en naasten van Douwe de Vries. Gecondoleerd met het overlijden van douwe, ook namens mijn mem, zussen en broer. Douwe was mijn neef, veel ouder dan wij (kinderen uit ons gezin) en met hem (anders dan zijn broers en zus) daarom weinig contact gehad tijdens het leven. Maar Douwe behoorde wel, net als wij, tot mijn familie De Vries (vaders kant). Ik stond tijdens de uitvaart samen met mijn broer Bauke langs de weg bij de kerk in Buitenpost. Sterkte samen met het dragen van dit verlies.

 6. Beste Sjoerdtsje en familie,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Douwe. Ik herinner me hem als een fijne collega, altijd vriendelijk en belangstellend. September vorig jaar heb ik nog een heel fijn gesprek met hem gehad op de reünie van oud-leerkrachten van het Lauwerscollege. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van Douwe.

 7. Beste familie De Vries,

  Graag willen wij onze deelneming betuigen met het overlijden van Douwe. We wensen jullie veel sterkte.

 8. Beste familie De Vries,
  Graag willen wij onze deelneming betuigen met het overlijden van Douwe. We wensen jullie veel sterkte. Hans Abbink en Johanna van den Berg

 9. Gecondoleerd en heel veel sterkte. Hij was een fijne docent en ik heb veel van hem geleerd (ik ben een oud-leerling en klasgenoot van Anje).

 10. Beste familie, gecondoleerd met het verlies van uw man, jullie vader en opa. Wij wensen jullie veel sterkte en liefde toe. Liefs Gerard Jan en Sacha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *