Dedde Wiersma
12 augustus 1932 – 12 januari 2022

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Afscheidsdienst:

Op maandag 17 januari 2022 volgt u de plechtigheid vanaf 13.30 uur. Klik op onderstaande knop om de plechtigheid te volgen.

4 laatste groeten aan “Dedde Wiersma
12 augustus 1932 – 12 januari 2022”

 1. Tine en familie,
  Gecondoleerd met het overlijden van je man, jullie heit en pake. Veel sterkte maandag bij de begrafenis. Gods nabijheid gewenst.

 2. Lieve Tante Tine en familie,
  gecondoleerd met het overklijden van oom Deddy. Ik heb te zamen met mijn zoon Alexander de begrafenis per Live Stream gevolgd. Het was een hele mooie dienst die lang in mijn geheugen zal blijven hangen. Ik wens Tante Tine heel veel sterkte en kracht toe en ik kom nog een keer voorbij. Lieve Groetjes Marjan, Axel, Anita en Alexander

 3. Beste familie,
  Gecondoleerd met het verlies van Dedde. Jaren was de familie Wiersma ook een beetje onze familie. Mijn vader heeft, tot aan zijn pensioen, met veel plezier in het familiebedrijf gewerkt. Helaas overleed hij al in 2002. Dedde heeft veel betekend voor mijn ouders. Bedankt daarvoor.
  Veel sterkte.
  Een lieve groet,
  Jan en Sandra Postma-Leegsma
  Marit en Lars

 4. In februari 2009 mocht ik Dedde Interviewen voor de dorpskrant. Hij vertelde hoe Wiersma Fietsen ontstaan was, over de oorlogsjaren en de ontwikkeling van de fiets. Met zijn sterven verdwijnt er weer een bekend dorpsgezicht. Fietsen met een plaatje Wiersma Fietsen zullen nog wel even blijven te zien zijn!
  Hartelijke groet,
  Nelleke Kemps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *