Cornelis Johan Attema
21 oktober 1940 – 13 december 2020

Afscheidsdienst:

Op zaterdag 19 december volgt u de plechtigheid vanaf 10:30 uur. Ongeveer 5 minuten voor aanvang start de livestream. Klik op onderstaande knop om de plechtigheid te volgen. 

8 laatste groeten aan “Cornelis Johan Attema
21 oktober 1940 – 13 december 2020”

 1. Lieve tante Truke , Age en Alberdina en de familie
  Gecondoleerd en wij willen jullie heel veel sterkte wensen met het zware verlies van ome Cor in gedachten zullen wij bij jullie zijn
  Hartelijke groet Edwin en Edita kinderen en kleinkind Attema

 2. Lieve Truus ,Kinderen en kleinkinderen gecondoleerd met het verlies van jullie man vader (schoon) en opa . Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.en achter elke traan die blinkt schuilt een glimlach van herrinering

 3. lieve tante truke, dineke, age en rest van de familie, veel sterkte voor nu en ook de komende tijd. liefs andré, ingrid en kinderen.

 4. Leave Truke en famylje, hiel folle sterkte tawinske mei it hinnegean fan Cor. Cor wie op alle gebiet in kei fan in man. Ik tink mei folle plesier werom oan us 11-steden rinnerij. Truke hiel folle sterkte fanke!

 5. Lieve beppe, Rebecca, familie Droogsma en familie Attema,
  Gecondoleerd met het verlies van jullie geliefde en betrokken man, vader en opa.
  Sterkte in deze moeilijke tijd.
  Liefs Inge

 6. Gecondoleerd met het overlijden van Cor. Heel veel sterkte voor nu en de komende periode.
  Liefs Karin en de kinderen😘

 7. Lieve familie, wat was het een mooie uitvaart vanmorgen, jullie hebben het allemaal prachtig verwoord. Opa was altijd al bijzonder betrokken bij alles, wat nu een gemis, maar geniet van alle fijne herinneringen aan hem. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze zo vreemde en moeilijke tijd.
  Groeten, Doe de en Hilde Midlum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *