Cor Botma
29 mei 1961 – 5 juni 2020

14 laatste groeten aan “Cor Botma
29 mei 1961 – 5 juni 2020”

 1. Als oude buren van de Domela Nieuwenhuisstraat in Harlingen willen Lieske en ik (Jappie) jou, Peter, condoleren met het verlies van je broer Cor. We schrokken van het bericht en ook dat je moeder, Klas, al overleden is.
  Hopelijk vind je de kracht om het verlies van deze twee dierbaren op jouw eigen wijze te verwerken.

 2. Dag Peter, lees net in de Leeuwarder Courant het overlijden van Cor, je broertje. Wens je veel sterkte voor nu en de komende tijd.

 3. Peter Gecondoleerd met het grote verlies van je lieve broer Cor zo jong en altijd vrolijk ik heb goede jeugd herinneringen aan hem kwam hem soms nog wel tegen in AH Harlingen prate kort met hem en vroeg altijd ook Hoe gaat het met je moeder en Peter hoorde dan van hem over jou ook wat een groot verlies Peter dat je kort dit allemaal moet verwerken heel veel sterkte voor jou en kracht om dit te verwerken Emke Bootsma

 4. Wat erg allemaal Peter en gecondoleerd en ook van je moeder zo kort geleden,Cor hoeft niet meer te lijden en heeft nu rust,sterkte

 5. Cor, je blijft altijd een plekje in ons hart houden. Geen bezoekjes meer. Peter, en familie wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe. Lex erna van der Lee.

 6. Peter heel veel sterkte voor nu en de komende tijd met het verlies van. je broertje Cor en ook nog met het verlies van je Moeder zo kort achter elkaar .Hoop dat je de kracht zal vinden om door te gaan met dit zware verlies.

 7. Peter gecondoleerd met het overlijden van Cor. Wij wensen jou heel veel sterkte toe en hopen dat de mooie herinneringen aan Cor een troost kunnen zijn.

 8. Peter, gecondoleerd met het overlijden van je broer Cor en nog met het overlijden van Klaasje. Zo kort na elkaar. Sterkte gewenst want dit is een hel slag voor je.

 9. Peter gecondoleerd met het overlijden van Cor en wij wensen je voor de komende tijd veel sterkte toe.
  Romke en Ina Smeding

 10. Peter gecondoleerd met het verlies van je broer Cor. Wij zijn Freddie en Carla Zeilstra uit Franeker collega’s van Cor wij zullen hem erg missen wij een jou veel sterkte in deze moeilijke tijd. Wij zullen hem zeker niet vergeten want hij was een enorm geliefde collega voor ons.

 11. Peter, gecondoleerd met het overlijden van Cor. Heel veel strekte toegewenst de komende periode. Hartelijke groet, Jacob en Ivonne Smeding

 12. Altijd vriendelijk, nooit een kwaad woord. Je bent maar kort in de Batting geweest maar gemist word je zeker! Aan iedereen die hem lief is, veel sterkte, moed en kracht toegewenst voor nu en in de toekomst!

 13. Verschrikt hoorde ik van het overlijden van je broer cor, cor en ik waren oud collega’s en de laaste jaren haalde ik hem van huis om hem na zijn werk te brengen, een markant persoon is er niet meer, Peter gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies

 14. Een leven lang geleden…
  Ik schrok er oprecht van toen ik het las. Wat een gemis je broer en nog kort geleden je moeder.
  Heel veel sterkte

  Wens je alle goeds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *