Beatrix Cuperus
29 april 1947 – 29 mei 2020

Livestream van de afscheidsdienst:

De livestream begint vrijdag 5 juni om 13:30 uur.

Klik bij de bovenstaande video op afspelen. U krijgt een melding te zien. Klik op ‘Bekijk video op Youtube’ om de video af te spelen op YouTube. Of u klikt direct hier.

Slechte verbinding? Klik dan hier om naar de website van Kerkomroep.nl te gaan.

Liturgie:

U  kunt de liturgie van afscheidsdienst downloaden. Klik dan: Liturgie Beatrix Cuperus

8 laatste groeten aan “Beatrix Cuperus
29 april 1947 – 29 mei 2020”

 1. Gecondoleerd met het overlijden Van je moeder en bijzonder en vriendelijk vrouw Beatrix Cuperus En dan nog in de begin van 70 jaar wij zullen haar missen hier op aarde Maar ze is sterretje aan de hemel Ik zal haar telefoontjes met verjaardagen missen Ik zal herdenken met af en toe een kaarsje branden op de avond maar ik wil jullie moeilijk Tijd heel veel sterkte toewensen in de tijd die komen gaat

 2. Gecondoleerd met het overlijden van je moeder zij hield van de Here Jezus dat waren altijd haar woorden aan mij . Wij hebben altijd een goeie band met haar gehad. Ik zal de telefoontjes die ik met haar mocht hebben wel missen. Ik wens alle sterkte kracht en troost van God om jullie heen! Nu en in de komende tijd.

 3. Gecondoleerd met het overlijden van Beatrix.Wij waarderen
  haar in het bijzonder om haar medeleven met ons en onze familie.Heel veel dank.Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.

  .

 4. Lieve tante Trix.
  Ik wil u bedanken voor alle gebeden en alle liefde die u mij gaf.. ik ga onze wekelijkse vertrouwde telefoon gesprekken en u als persoon enorm missen.

  U was een pracht mens met een hart van goud.

  Nu mag u rusten bij de heer.
  Dat heeft u ook verdient.
  Ik hou van u
  Dikke kus van mij.

  En ook een dikke kus voor de rest van de familie en naasten.

 5. Lieve Beatrix,
  Nooit meer samen eten.
  Nooit meer samen bellen, samen bidden.
  Nu mag je uitrusten bij Jezus.
  Wij willen Lolke en Chang en de familie condoleren met dit verlies.
  Heel veel sterkte met alles!

 6. Hierbij willen we Lolke en Xiang condoleren met het heengaan van hun (schoon)moeder Beatrix.
  We wensen jullie veel moed en sterkte ,om dit verlies een plaatsje te geven.
  De naam Beatrix betekend; Gezegende reiziger. Hart. gr Hilbrand en Akke Drost-Bijlsma

 7. Dag Lolke en verder familie
  Vanmiddag de dienst gezien , heel mooi. We hebben Beatrix heel lang in zorg gehad. Goede gesprekken gehad en wat was ze altijd dankbaar voor alles. Ze was ook scherp met observeren, kon ook ons tot steun zijn. Een lieve warme, maar ook zeer gevoelige vrouw die wij als Thuiszorgteam heel graag in zorg hadden. Ze was zo dankbaar. Tot het op het laatst thuis steeds moeilijker werd. Ze heeft ons allen persoonlijk nog een goed woord meegegeven voor ze naar Bloemkamp ging. Jammer dat ze er niet meer lang heeft mogen zijn. Jullie heel veel sterkte met dit verlies. Uilkje Attema wijkverpleegkundige Thuiszorg zuid west Friesland.

 8. Als thuiszorg medewerkster kwam ik regelmatig bij Beatrix, geen mevr.Cuperus, nee gewoon Beatrix. Een mooi en bijzonder mens. En wat was ze altijd blij dat ik door de deur kwam.. “och wat fijn dat jo der wer binne” en dan glundere ze. Erg dankbaar was ze dat we haar zo goed verzorgden, dat benoemde ze met regelmaat. En wat een voorrecht dat we dit voor haar hebben kunnen doen. De laatste weken zagen we dat ze achteruit ging, maar dat het zo snel zou gaan…. De laatste keer dat ik bij haar was vertelde ze me dat haar laatste rustplaatst in allingawier zou zijn. Ik heb fijne gesprekken met haar gehad over van alles, niet een weer praatje, dat vond ze niks, daar veranderen we toch niks aan zei ze dan. Maar blije en verdrietige gesprekken. De dienst was warm en bijzonder, beatrix had het prachtig gevonden, dat geloof ik zeker. Lolke en familie gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van een bijzonder lief mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *